Vriendinnenweekend in Bronkhorst – Nachtje weg in een sfeervolle Herberg

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend in Bronkhorst is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting
  • 1x Achterhoeks ontbijt
  • 1x 4-gangen verrassingsdiner

Prijzen:
€ 99,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 89,00 p.p. bij 3 tot 5 personen in een appartement.
€ 79,00 p.p. bij 6 tot 8 personen in een appartement.

Optioneel:
Fietshuur € 10,00 per fiets per dag
E-bike € 23,00 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 10,00 p.p. 
Verblijf op zaterdag € 20,00 p.p.
Upgrade naar comfort kamer € 10,00 p.p.p.n.
Upgrade naar suite € 20,00 p.p.p.n. 

De prijs van dit 2-daags vriendinnenweekend in Bronkhorst is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend in Bronkhorst

In het kleinste stadje van Nederland, genaamd Bronkhorst, kunt u met uw vriendinnen een fantastisch weekend beleven. Onder het genot van een 4-gangen verrassingsdiner kunt u gezellig bijpraten. Trek er de volgende morgen op uit na heerlijk te zijn uitgerust in een comfortabele hotelkamer of appartement voor een frisse wandeling of maak een fietstocht door de schitterende natuur. 

Overnachten in hotelkamer of appartement

Standaard hotelkamers (voor 2 personen):
De standaard hotelkamers bevinden zich in Huis de 4 Linden aan de overkant van het hotel. In het huis zijn vijf kamers. Op de eerste verdiepging van Huis de 4 Linden vindt u vier van de kamers. Hier kunt u overnachten in een bedstede van 200x160. Twee van de kamers bieden u een prachtig uitzicht over Bronkhorst vanaf uw eigen dakterras.

Comort hotelkamers (voor 2 personen):
In de comfort hotelkamers overnacht u op een tweepersoonsbed dat opgemaakt is als twee singles. De kamers hebben een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van de gratis WiFi.

Suite 1 (voor 2 personen):
Aan de voorzijde van het hotel vindt u de Goudenleeuwsuite. In deze suite overnacht u in het romantische tweepersoonshemelbed. De suite heeft daarnaast ook een ligbad in de badkamer.

Suite 2 (voor 2 personen):
In de voormalige burgemeesterswoning van Bronkhorst vindt u de Dickenssuite. Deze suite is, zoals de naam doet vermoeden, ingericht in Dickensstijl. U slaapt op een comfortabel 2-persoonsbed en de badkamer is voorzien van een inloopdouche.

Appartement 1 (voor 4 tot 9 personen):
Het appartement is uitgerust met een woonkamer met keuken. Op de 1e verdieping bevindt zich 1 slaapkamer voor 2 personen. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers voor 2 tot 3 personen. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed. 

Appartement 2 (voor 2 tot 7 personen): 
Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Bijkletsen in onze sfeervolle Herberg

In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle hotel gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst.

Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Wie de Herberg bezoekt stapt binnen in één van de mooiste en oudste stadsboerderijen van Nederland. Van oorsprong bestond deze stadsboerderij uit 3 afzonderlijke gebouwen: de burgemeesterswoning uit 1575, de stadsboerderij uit 1650, en de rosmolen uit 1750. Vandaag de dag zijn deze 3 monumentale panden geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat ze als een echte herberg een warm en modern onderkomen biedt aan haar gasten.