Vriendenuitje met een Schots tintje – Highland games in de Achterhoek

Bij dit Vriendenuitje met een Schots tintje is inbegrepen:

  • Highland games
  • Schotse kilt en doedelzakmuziek
  • 2 uur drankenarrangement met wijn, fris, bier, koffie en thee
  • Programma duurt ongeveer 5 uur

Prijs: vanaf € 66,50 p.p. bij een minimale deelname van 10 personen.

De prijs van dit Vriendenuitje met een Schots tintje is geldig tot en met 31 december 2021.

Ervaar de Schotse Spelen met uw vrienden

Trek de Schotse kleding aan en neem het tegen uw vrienden op tijdens de highland games. Ervaar de Schotse Spelen en probeer de meeste punten met uw team te behalen, want wie wil er nou niet met de eer strijken. Een super leuk vriendenuitje die wordt afgesloten met een gezellige barbecue inclusief drankenarrangement.

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Schotse Spelen

Daag elkaar uit tijdens de sfeervolle Schotse Spelen. Wie is de snelste, de sterkste en haalt het beste gemiddelde? Een uitje voor echte mannen en vrouwen. Deze actieve spellendag wordt afgesloten met een barbecue inclusief drankenarrangement. 

U wordt als vriendengroep hartelijk verwelkomd bij het organisatiebureau met koffie, thee en een lekkernij. Hierna gaan de highland games van start. Het gezelschap wordt opgedeeld in teams. Ieder team krijgt Schotse kleding aan. De highland games starten met handboogschieten. Aansluitend wordt er in teams gestreden in de verschillende Schotse Spelen zoals Cyber Wave, Shots, Caber Tossing, tossing a Sheaf en Hit the Nail. Het team met de meeste punten heeft gewonnen.

Smaakvol buffet inclusief dranken

Sluit het vriendenuitje af met een gezellig barbecuebuffet. U kunt samen gaan chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon. U kunt naast vlees ook genieten van verschillende soorten salades zoals rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkorst. Bij het barbecuebuffet worden ook stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter geserveerd. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten vlees geserveerd.

Tijdens de barbecue kunt u onbeperkt drinken. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee.