Speciale 2-daagse Sauna aanbieding in de Achterhoek met diner

Bij deze speciale 2-daagse Sauna aanbieding in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • 1x Een heerlijk Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 4-gangen verrassingsdiner

Prijzen:
€ 95,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 79,00 p.p. bij 3 tot 5 personen in een appartement.
€ 69,00 p.p. bij 6 tot 8 personen in een appartement.

Toeslagen:

  • Toeslag bij verblijf op vrijdag: € 10,00 p.p.
  • Toeslag bij verblijf op zaterdag: € 20,00 p.p.
  • Upgrade naar comfortkamer:  € 10,00 p.p.p.n. 
  • Upgrade naar suite: € 20,00 p.p.p.n.

Optioneel:
Fietshuur € 10,00 per fiets per dag
E-bike € 23,00 per fiets per dag

De prijs van dit 2-daags Sauna arrangement met een 4-gangen verrassingsdiner is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Ontspannen in de kleinste stad van Nederland

Geniet samen met een vriendin, familielid of geliefde van een weekendje weg in de kleinste stad van Nederland. Toe aan een dagje ontspannen, bezoek één van de twee wellness-locaties in de nabije omgeving van de herberg. De ontspannen dag kan in het sfeervolle restaurant van het hotel worden afgesloten met een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner. Maak na genoten te hebben van het Achterhoekse ontbijt een frisse wandeling of fietstocht in het Achterhoekse landschap.

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in één van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de eerste verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 17 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

Tweepersoonskamer: de tweepersoonskamer bevindt zich in het hoofdgebouw van de herberg. Op de eerste verdieping van het monumentale hoofdgebouw liggen de kamers. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

Tweepersoonskamer 4 Linden: aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vijf kamers. In het huis liggen 4 kamers op de eerste verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op twee van de kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Op de begane grond vindt u de vijfde kamer die een directe uitgang heeft naar buiten. Deze kamer heeft 2 losse bedden.

U slaapt in alle comfort in de suites. Ook deze kamers zijn ingericht in de Engelse countrystijl. De suites hebben een heerlijk huiselijke ambiance, zijn traditioneel en country chic. U waant zich in de landhuizen van het platteland van Engeland. 

Suite: aan de voorzijde van de herberg bevindt zich deze suite. U overnacht in een romantisch 2-persoonshemelbad. In de badkamer van de suite kunt u heerlijk ontspannen in het ligbad. 

Dickenssuite: de suite bevindt zich in de voormalige burgemeesterwoning van Bronckhorst. De suite is ingericht in Dickensstijl. Rust heerlijk uit in een coconut-bed. De badkamer is voorzien van een inloopdouche.

Appartement 1 (voor 4 tot 9 personen): het appartement is uitgerust met een woonkamer met keuken. Op de 1e verdieping bevindt zich 1 slaapkamer voor 2 personen. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers voor 2 tot 3 personen. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed. 

Appartement 2 (voor 2 tot 7 personen): op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed. 

Heerlijk ontspannen in één van de twee wellness-locaties

Tijdens uw verblijf in de kleinste stad van Nederland, kunt u heerlijk ontspannen in een van de 2 wellness-locaties in de nabije omgeving van de historische herberg. 

Wellness de Bronsbergen in Zutphen: in het wellness center kunt u heerlijk relaxen en tot rust komen in een van de 4 sauna's. Er is zelfs een belevingssauna met relaxe muziek. Uit de belevingssauna kunt u met een panorama view uitkijken op de tuin. Tevens vinden er in deze sauna opgietingen plaats. In het stoombad kunt u uw luchtwegen vrij maken. 

Wilt u even relaxen zonder warmte, dat kan in een van de rustruimtes. In de rustruimtes kunt u gerust een powernap doen. Aandacht geven aan uw geest kan in het speciale meditatiehuisje, gelegen in de tuin. Buiten kunt u ook een heerlijke een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of in de zwemvijver met tamme kooikarpers.

Wellness Thermen Bussloo in Voorst: laat u verrassen door de verschillende sauna's en ontdek welke effecten warmte en geuren hebben op uw lichaam en geest. In de diverse baden van het wellnesscenter kunt u energie opdoen. Altijd al willen ervaren hoe het is om te drijven in een zoutwaterbad, ontdek het in de mysterieuze grot. 

Laat u heerlijk in de watten leggen tijdens een hamam behandeling in het oosterse badhuis. Of kom tot rust in een van de rustruimten. De rustruimten kunt u uw ogen sluiten of genieten van een prachtig uitzicht naar buiten.