Midweek of Lang Weekend golfen in de Achterhoek – Verblijf in uw eigen vakantiehuisje

Bij deze 5-daagse Golfaanbieding in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een sfeervolle Finse bungalow
  • Opgemaakte bedden
  • Handdoeken in de Finse bungalow
  • 1 Greenfee om 9-holes te golfen op de Keppelse golfbaan
  • 1 Greenfee om 9-holes te golfen op de Golfbaan Zelle
  • Een heerlijk flesje wijn

Prijs: € 325,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Alleen geldig met aankomst op maandag of vrijdag.

  • Toeslag greenfee 18-holes is € 25,00 per greenfee.

De prijs van deze 5-daagse Golfaanbieding in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen. 

Golfen in de Achterhoek

Het landgoed is gelegen in de Achterhoek te midden van de bossen. Op het landgoed en in de nabije omgeving kunt u een balletje slaan op maar liefst 2 golfbanen. Kom heerlijk na een sportieve dag tot rust in een sfeervolle Finse bungalow en geniet van een heerlijk flesje wijn. 

Overnachten te midden van de bossen

Tijdens uw verblijf op het landgoed overnacht u in 1 van de 4 comfortabele 4-persoons Finse bungalow.

Hermelijn: in het bos ligt deze bungalow op een open plek. U kijkt vanuit de bungalow tussen het bos door uit over de landerijen. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken kunt u uitkijken op de gezellige woonkamer.

Eekhoorn: deze bungalow wordt omringd door een groot grasveld die u kunt gebruiken als tuin. Langs deze bungalow loopt het Pieterpad. Deze sfeervolle en comfortabele bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken.

Boskat: deze bungalow staat midden in het bos en wordt omgeven door landerijen. Neem plaats op het grote grasveld en geniet van een kopje koffie of thee. U kijkt vanaf uw terras tussen de bomen door over de landerijen van het landgoed. De gezellige inrichting stimuleert het warme en sfeervolle gevoel. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken kunt u uitkijken op de gezellige woonkamer.

Wezel: de Finse bungalow wordt omgeven door bossen en landerijen. De woning wordt omringd door een groot grasveld waar u heerlijk kunt buiten zitten. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken.

De bungalows liggen niet ver van Golfbaan 't Zelle. 

Sla een balletje op de 2 golfbanen

U kunt tijdens uw verblijf in de Achterhoek uw slag verbeteren of de golfsport ervaren op de 2 mooi 9 holes golfbanen. Golfbaan 't Zelle bevindt zich op het landgoed en de andere golfbaan ligt in de plaats Kepppel. Heeft u nog niet voldoende uitdaging sla dan een balletje op de 18 holes banen. 

Op loopafstand van de sfeervolle Finse bungalows ligt op het eeuwenoude landgoed een mooie 18-holes golfbaan. De golfbaan is ongeveer 95 hectare groot en bestaat naast de 18 holes wedstrijdbaan uit een 9 holes par 3 baan, 2 putting greens, een pitching green met zandbunker en een driving-range met 30 afslagplaatsen waarvan er 10 overdekt zijn. 

Van de reeds aanwezige structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap is gebruik gemaakt bij de aanleg. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte en kronkelende beken, die verschillende waterpartijen verbinden. Zowel een geoefende als beginnende golfer wordt uitgedaagd door de sandywaste en een moeras. 

Daarnaast bieden we u ook de gelegenheid om op de nabij gelegen golfbaan in Keppel een mooi 9 holes parcours te lopen. 

Als dit nog niet genoeg is, kunt u uw arrangement uitbreiden naar een 18 holes baan. Dit tegen een toeslag van € 25,00 per greenfee.