Hilarisch groepsuitje in de Achterhoek – Stap op de Fat Max en speel het Selfiegame

Bij dit Hilarisch groepsuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Fatt Max Selfiegame
  • WA verzekering en pechservice inbegrepen
  • Iedereen vanaf 16 jaar mag op de Fatt Max (geen rijbewijs nodig)
  • Heerlijk barbecuebuffet
  • Drankarrangement tijdens de barbecue (koffie, thee, fris, bier en wijn)
  • Programma duurt ongeveer 5 uur

Prijs: vanaf € 69,00 p.p. bij een minimale deelname van 10 personen.

De prijs van dit Hilarisch groepsuitje in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2021.

1 Dag

Beleef een hilarisch groepsuitje in de Achterhoek

Over dit hilarische groepsuitje zal in de toekomst zeker nog over worden gepraat. Laat uw creativiteit bruisen tijdens deze dag en maak hilarische/ originele selfies. Geniet na het bekend maken van het winnende team van een heerlijk barbecuebuffet inclusief drankenarrangement.

Laat uw creativiteit bruisen

Tijdens deze Fat Max tocht zult u uw creativiteit moeten laten shinen. Er worden meerdere groepen gemaakt. Alle teams krijgen een opdrachtenblad mee. In de omgeving van Vorden wordt de E-funcruise tour gemaakt en dient u zo creatief mogelijk te zijn om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische selfies?

Iedereen krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken. Het spel wordt gewonnen door het team met de origineelste selfies en meest volbrachte opdrachten. In een groepsapp die voorafgaand aan de activiteit is aangemaakt worden de selfies doorgestuurd. Na afloop staat er een heerlijk barbecuebuffet inclusief drankenarrangement voor u klaar.

Genieten van een heerlijk barbecuebuffet

Sluit een hilarisch groepsuitje af met een heerlijk barbecuebuffet. U kunt samen gaan chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon. U kunt naast vlees genieten van verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkorst. Bij het barbecuebuffet worden ook stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter geserveerd. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten vlees geserveerd.