Expeditie Bronckhorst – ALL-IN vriendendag in Gelderland

Bij dit ALL-IN vriendendag in Gelderland arrangement is inbegrepen:

  • Heerlijk barbecuebuffet
  • 2 uur drankenarrangement met wijn, fris, bier, koffie en thee
  • Expeditie Bronckhorst inclusief uitleg en begeleiding
  • Programma duur: ongeveer 6 uur

Prijs: vanaf € 55,00 p.p. bij een minimale deelname van 10 personen.

De prijs van deze ALL-IN vriendendag in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2021.

1 Dag

Competitieve vriendendag in Gelderland

Altijd al eens willen ervaren hoe de kandidaten van Expeditie Robinson de proeven doorstaan. Ervaar het samen met een groep vrienden tijdens Expeditie Bronckhorst. Nadat het gezelschap is ingedeeld in teams zullen de teams het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal proeven. Verzamel de meeste amuletten en wordt de winnaar. Sluit deze dag af met een heerlijke barbecue inclusief drankjes.

Welke team mag zich bekronen tot winnaar?

U wordt als groep hartelijk verwelkomd met een kop koffie of thee en een lekkernij, waarna de expeditie start. Uw groep wordt verdeeld in verschillende teams. Er wordt gestart met vuur maken met behulp van een magnesiumstick. Met behulp van een app op uw eigen smartphone wordt er een route van 2,5 kilometer gelopen.

Onderweg zullen er een aantal proeven gedaan moeten worden waarbij u het uiteraard tegen elkaar op moeten nemen. Het team dat wint, ontvangt een amulet, het team met uiteindelijk de meeste amuletten is het winnende team. De strijd gaat u verder met elkaar aan tijdens het boogschieten. De competitieve dag wordt afgesloten met een barbecue inclusief drankenarrangement.

Genieten van een heerlijke barbecue inclusief drank

Sluit de vriendendag af met een heerlijk barbecuebuffet. U kunt samen gaan chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon. U kunt naast vlees genieten van verschillende soorten salades als rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkorst. Bij het barbecuebuffet worden ook stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter geserveerd. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten vlees geserveerd.

Tijdens de barbecue kunt u 2 uur onbeperkt drinken. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee.