Bier, Burgers en Motoren – Mannenuitje in de Achterhoek

Bij dit Mannenuitje in de Achterhoek is inbegrepen:

  • Lederen jassen en speciale solex helmen (wel even aangeven bij de boeking)
  • WA verzekering, pechservice en brandstof inbegrepen
  • Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag op de solex
  • 1 Heat op de kartbaan
  • 2 Gewone en 2 speciaal bieren en 2 burgers die jullie zelf mogen bakken en beleggen met groenten, kaas, spek en sauzen (meerprijs extra burger € 3,00 p.p.)
  • Duur programma: ongeveer 5 uur

Prijs: vanaf € 80,00 p.p.

Minimaal aantal personen is 10.

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij € 2,50 p.p. optioneel bij te boeken

De prijs van dit Mannenuitje in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2020.

De juiste ingrediënten voor een onvergetelijk mannenuitje

Stap met een groep vrienden op de solex en ontdek wat de prachtige Achterhoek u te bieden heeft. Bouw de spanning op voor een rondje over de kartbaan. Na het karten is het tijd om op de solex te stappen en terug te keren naar Vorden. Geniet samen met uw kamerraden van zelfgebakken burgers met daarbij heerlijke bieren.

Crossen door de Achterhoek op een solex

Na een hartelijk ontvangst en de uitleg stapt u op een solex. De start van een goed gevulde dag.

U rijdt op de solex naar de kartbaan in Eefde. De adrenaline wordt langzaam opgevoerd tot extreme hoogtes en spanningen. Na 1 heat kunt u de bries op uw solex afkoelen (meer heats op aanvraag). Bij terukomst staat er een bier- en burgertafel met verschillende speciaal bieren voor u klaar. 

Kom naar Vorden voor een origineel uitje

Over de mooiste routes van de Achterhoek rijdt u op een solex. Voorbij zoeven prachtige plekken en stillevens. Geniet na een prachtige solextour van een welverdiende borrel.

U schuift aan aan de biertafel. Uit het midden van de tafel kunt u de lekkerste biertjes pakken. De bieren zijn speciaal geselecteerd, gebaseerd op het huidige seizoen en culturele bepalingen. Bij bier hoort natuurlijk een burger. U mag zelf 2 burgers bakken en beleggen met groenten, kaas, spek en sauzen.