3-daags vriendinnenweekend in Bronckhorst met overheerlijke High Tea

Bij dit 3-daags vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x een 4-gangen verrassingsmenu
  • 1x High Tea

Prijzen:
€ 175,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 149,00 p.p. bij 3 tot 5 personen in een appartement.
€ 129,00 p.p. bij 6 tot 8 personen in een appartement.

Optioneel:
Fietshuur € 10,00 per fiets per dag
E-bike € 23,00 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 10,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 10,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.p.p.n.
Upgrade suite € 20,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 3-daags vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend in de kleinste stad van Nederland!

Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, is de ideale locatie om een gezellig vriendinnenweekend te beleven. Onder het genot van een High Tea of 4-gangen verrassingsdiner kunt u een goed gesprek voeren. Benieuwd wat het kleinste stadje u te bieden heeft, kom naar Bronckhorst en maak er een onvergetelijk weekend van!

Overnachten in een herberg

In de herberg overnacht u in één van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de eerste verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 17 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

Tweepersoonskamer: de 2-persoonskamer bevindt zich in het hoofdgebouw van de herberg. Op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw liggen de kamers. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht.

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi. 

Tweepersoonskamer 4 Linden: aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over 5 kamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van de kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst.

Op de begane grond vindt u de 5e kamer die een directe uitgang heeft naar buiten. Deze kamer heeft 2 losse bedden.

U slaapt in alle comfort in de suites. Ook deze kamers zijn ingericht in de Engelse countrystijl. De suites hebben een heerlijk huiselijke ambiance, zijn traditioneel en country chic. U waant zich in de landhuizen van het platteland van Engeland.

Gouden Suite: aan de voorzijde van de herberg bevindt zich deze suite. U overnacht in een romantisch 2-persoonshemelbad. In de badkamer van de suite kunt u heerlijk ontspannen in het ligbad.

Dickenssuite: de suite bevindt zich in de voormalige burgemeesterwoning van Bronckhorst. De suite is ingericht in Dickensstijl. Rust heerlijk uit in een coconut-bed. De badkamer is voorzien van een inloopdouche.

Appartement 1 (voor 4 tot 9 personen): het appartement is uitgerust met een woonkamer met keuken. Op de 1e verdieping bevindt zich 1 slaapkamer voor 2 personen. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers voor 2 tot 3 personen. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Appartement 2 (voor 2 tot 7 personen): op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Bijkletsen onder het genot van een High-Tea

Het kleinste stadje van Nederland en de omgeving kunt u zowel te voet als per fiets ontdekken. Bij het hotel kunt u een fiets of e-bike huren om het Achterhoekse landschap te ontdekken. Geen idee welke wandel-of fietstocht u wilt maken, bekijk de vele wandel-en fietsroutes.

Geniet na het maken van een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur van een overheerlijke High-Tea. De High-Tea bestaat uit goedgevulde etagieres waarbij u de keuze heeft uit zoete & hartige hapjes. Daarnaast worden op de tafel lekkere hapjes geplaatst. Bij de High-Tea kunt u onbeperkt genieten van verschillende theesmaken.