Single Post

Restaurant De Korendrager/ Pepe

Het grillrestaurant bestaat uit gebouwen die uit de 17e eeuw stammen. Het pand kreeg in 1977 een horecabestemming. In het restaurant kunt u nog voorwerpen zien die gebruikt werden in de ‘maalderij. Het restaurant biedt tal aan mogelijkheden, namelijk: grill arrangementen, koude en warme buffetten, dinerbuffetten, diners, brunch/lunch, high tea, borrelen, recepties, vergaderen, bruiloften en condelance.

De Korendrager en De Molensteen hebben beide een front cooking grill met privé tuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk in de tuin vertoeven.

Heeft u binnenkort een gelegenheid en bent u op zoek naar de juiste locatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met een klein gezelschap tot circa 30 personen kunt u plaatsnemen in De Molensteen. Een groter gezelschap tot 100 personen kan plaatsnemen in de Korendrager.

Openingstijden

Op dit moment is het restaurant alleen op aanvraag geopend. Via het contactformulier kunt u laten weten wanneer u langs wilt komen. Er wordt een minimale groepsgrootte van 8 personen gehanteerd.

Locatie

Restaurant De Korendrager/ Pepe
L. Dolfingweg 6
7223 LZ Baak
Tel: 0575-441615 of 06-22693968
E-mail: info@pepegrillrestaurant.nl
www.restaurant-de-korendrager.nl

Leave a Reply: